Samenwerking met de KOW

Informatie over de peutergroep en buitenschoolse opvang

Peutergroep (2 – 4 jaar)

Peutergroep Schatduikers is gevestigd in Brede School Het Kroonjuweel en is een fijne voorbereiding op de basisschool. Door te spelen, ontdekken kinderen de wereld om zich heen!

Professionele pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Walcheren zorgen voor uitdagende activiteiten en spelletjes in een gestructureerde en veilige omgeving. Jouw peuter wordt gestimuleerd om op een speelse manier verschillende vaardigheden te ontwikkelen, zoals vertellen, op je beurt wachten, samen spelen, jas aantrekken, balanceren en emoties te herkennen. Op deze manier bereiden we je kind zo goed mogelijk voor op de basisschool.

Goed om te weten:

  • Peuters komen elke week 2 dagdelen van 4 uur naar de peutergroep.
  • Door goed contact tussen leerkrachten van school en pedagogisch medewerkers van de peutergroep zorgen we voor een doorgaande leerlijn en een overdracht van kinderen die bijna 4 zijn.
  • Tijdens schoolvakanties is de peutergroep gesloten.


Meekijken bij de peutergroep?

Voor meer informatie over de peutergroep of het aanvragen van een rondleiding, kijk op de website.

Website schatduikers

Buitenschoolse opvang (4 – 12 jaar)

Opvang na schooltijd, in de vakanties en op studiedagen

Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je niets liever dan ontspannen en fijn spelen met leeftijdsgenootjes. Dat kan bij buitenschoolse opvang Schatduikers.

Als na schooltijd alle kinderen er zijn, gaan we eerst wat eten en drinken. Daarna is het speeltijd. Samen buitenspelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. Bij de BSO organiseren we activiteiten rondom de vier thema’s; sport & spel, kunst & cultuur, techniek en natuur. Natuurlijk mogen kinderen ook zelf kiezen wat wij leuk vinden om te doen. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie!

Opvang voor schooltijd
Van 07.30 tot schooltijd is de voorschoolse opvang (VSO) geopend. Je kind gaat lekker spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers én jij kunt op tijd op je werk zijn.

Rondleiding aanvragen?
Ga voor meer informatie over de buitenschoolse opvang naar de website.

Website schatduikers

Onderdeel van
Onze Wijs
Onze Wijs Christelijk basisonderwijs